10 Nisan 2012 Salı

ÇARESİZ BEKLEYİŞ SÜRÜYOR

  Dün köprünün bir bölümü daha yıkıldı ve o sırada EŞİM ARABA İLE  yeni köprü üzerindeydi.
Çok büyük panik yaşandı.Eğer kopan parça yeni köprüye doğru düşseydi tekrar daha büyük bir facia yaşayabilirdik.Eşimin telaşını ve paniğini anlatamam...





Tam onun korkusunu atlattık derken bugün de aynı korkuyu ben yaşadım
Ben Çaycuma KIZILAY  Kadın Kolları üyesiyim.Bugün hava çok soğuk ve yağış beklendiği için KIZILAY
çaresiz bir şekilde bekleyen ailelere bir çadır kurdu.





Biz de çadırda bekleye ailelere çay ve çorba ikram ettik.O ortamı anlatamam.İnsanlar gerçekten çok çaresiz ve çok gerginler.Haddinden fazla bir kalabalık köprünün iki tarafında da ümitli bir haber almak için bekliyor.Öğleye kadar arkadaşım AYFER ile birlikte oradaydık:diğer arkadaşlarımız gelince biz gidelim dedik.Beklemeyi sıraya koyduk.Hergün üç görevli bekleyecek.
     Çadırın yanında ayrıldık YENİ KÖPRÜ ye doğru yürümeye başladık.Hava çok soğuktu Hızlı hızlı yürürken birden görevliler panik içinde bize doğru koşmaya başladı ve 'GERİ DÖNÜN ÇABUK ' diye bağırmaya başladı.O kadar telaşlandık ki anlatmam.Hemen köprüyü boşalttık.Görevlilere ne olduğunu sorduğumuzda köprünün kapatıldığını ayaklarından birinde çatlak tesbit ettiklerini söylediler.Detaylı inceleme için sadece özel görevlilerin köprüye girişine izin verildi.
   Ve biz 500 metrelik yolu Saltukovadan dolaşarak tam yarım saatte geçtik.Daha sonra YENİ KÖPRÜ'den geçişlere tekrar izin verildi.
 ARTIK HAKKIMIZDA HAYIRLISI...

2 yorum:

  1. Allah herkesin yardımcısı olsun.Hepimiz çok üzgünüz.Ne mutlu size ki üzülmekle kalmayıp elinizden geleni yapmaya çalışıyorsunuz.

    YanıtlaSil
  2. HEPİMİZ ÜZGÜNÜZ AMA ELDEN BİRŞEY GELMİYOR.
    RABBİM ÇAY CUMADA YAŞAYAN HERKESİN YARDIMCISI OLSUN.
    YAKINLARINI KAYBEDENLERE DE DAYANMA GÜCÜ,SABIRLAR VERSİN.
    SEVGİLER...

    YanıtlaSil